torsdag 19 mars 2009

Kameran är sönder

Kameran har gått sönder och det betyder att jag inte kan lägga ut foto just nu. Ska kolla om jag har råd att köpa en ny för det känns som abstinensbesvär när man inte har en kamera. Likadan med mobiltelefonen när man har glömt den. Inte klokt eller hur! Hur gjorde man innan man hade allt man har idag igentligen.

Hur som helst så har jag testat Top Score multiboarden för att göra ett roligt påskkort.

Man har många möjligheter med denna roliga leksak. Den finns bland annat att köpa hos Stämpelboden.

Lägger ut kortet så fort jag har en kamera.

Fortfarande sjukhus besök varje dag, tur man var ledig denna veckan. Mamma har fortfarande sänka på 280 sen i lördags och huvudvärk på baksidan av huvudet. Hon har fått 3 doser antibiotika per dag och det har inte hjälpt så idag ska det komma en infektionsläkare o titta på det. Undrar om det kan vara borelia. Man tycker att de borde kolla det, har sagt flera gånger till läkaren att hon har haft fästingar på sig. Så nu ger jag mig inte förrän de har kollat det.


4 kommentarer:

Maria sa...

Att kameran gått sönder är ju inte bra. Det kostar en del att köpa ny.
Tråkigt att din mamma fortfarande är sjuk. Det är viktigt, precis som du säger, att vara envis och frisk själv för att få sin vilja igenom. Håller tummarna för er.
KraM

Mich sa...

Potverdorie zeg, niet leuk als je camera de geest geeft. Zou hij niet meer gerepareerd kunnen worden? Maar het is zoals je zegt, moeilijk om zonder te kunnen leven.

Dat multiboard heb ik eerlijk gezegd nog niet gezien. Ik zat er wat naar de staren, maar heb geen idee wat je ermee doet en hoe het werkt.

Wat vervelend van je mama zeg, dat ze nog altijd de oorzaak niet gevonden hebben. Zoals je schrijft, zeker aandringen hoor, dat ze alles goed controleren. Ik hoop echt dat ze het rap vinden zodat je mama de juiste medicatie kan krijgen. Ik duim voor jullie allebei ...

TinaStina sa...

Hoppas det går bra med din mamma! Man måste nästan vara frisk för att orka vara sjuk eftersom man ofta måste stå på sig inför läkarna.

Vilken superfin påsktag du gjort! gillade verkligen färgerna och stämplingen och, ja, allt med den.

Kram!

Therése sa...

Hejsan
Googlade "Top Score Multiboard" och hamnade bland annat här i din blogg... Alltid trevligt med nya bloggar för lite inspiration =)
Har du använd multiboarden mycket?? Är den värd att köpa? Är lite sugen på att inhandla en, men är osäker på om man verkligen kommer få användning för den.
Vore spännande att höra från någon som har den...
MVH, Therése