tisdag 6 januari 2009

Årets första LO och recept på älggryta.

Brukar göra mest kort men det ska det bli ändring på.
Först ut för 2009 är en LO med bilder från vår älgolycka 2006.
På väg till Gränna träffade vi på (eller han träffade på oss?) en fjolårskalv som tyckte att åka husvagn ser trevligt ut och pang där låg han i husvagnen genom framrutan. Vi hade tur, inga personskador och minimala skador på bilen men husvagnen såg ut som den gjorde.
/ Dit is mijn eerste LO voor 2009. Dit zijn foto,s van 2006 toen wij met een eland botsten. Hij vloog de caravan in en brak daarbij zijn nek. Verder voor ons geen schade, een kleine deuk in de auto. Maar een nieuwe caravan hadden wij hierna nodig.

Har använd delar av de nya papperet från Crate, finns på Stämpelboden.Blodstänket är en stämpel som jag fick låna av Mariante.

8 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Den där blodsplashen ser ju ännu läskigare ut på bild hörru!
Huuuuu.....
Men himla bra blev din dubbla till slut...bra jobbat! Var e den andra snyggingen då? Den rooooosa ?
Kramelikram

Maria sa...

Det låter roligt att göra en lo. Får nog börja med det jag också. Vad läskigt att köra på en älg, det är jag alltid nervös för när vi är ute och åker.
Fin lo där du fått med mycket.
kramaria!

NetteR sa...

Måste säga att du gjort en rolig och läcker layout av den ruskiga smällen. Mycket humorisktiskt med älggrytereceptet till :-)

Anita/AniLi sa...

Kära nån, detta har jag missat! Vilken omtumlande upplevelse detta måste ha varit. Tycker att du har gjort en superläcker dokumentation av händelsen på din LO! Så passande med husvagnsstämpeln, blodsplashen(huuuu) och så receptet(är det ett vykort eller?)
Kram

BellaMio sa...

Oj så mycket fint det fanns här hos dig!

Om du tittar in till min blogg så har jag något åt dig!

Tack för titten!

Anita/AniLi sa...

Hej vännen,
du har något att hämta i min blogg!

alerts sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Stempelientje sa...

OOoo wat naar zeg!!Ik hoop dat de eland in 1 keer dood was en niet gelden heeft.Ik hoop dat de verzekering een nieuwe caravan vergoed heeft.
Nog een geluk dat niemand verder gewond is geraakt,want wat een schade kan zo'n dier geven,dat had heel ernstig kunnen aflopen.