söndag 25 januari 2009

Rena hundar, kort efter skiss o Hjärtans dag kort

Ojoj vad härligt det är med en långpromenad med hundarna men ack vad skitiga de blir. Det var bara att plocka fram schampo och trädgårdsslangen men det var ju inte roligt tyckte Emmie. När hon var intvålad från topp till tå så fick hon nog och smet, ställde sig framför ytterdörren o ville in, eller hur, så det var bara o hämta henne o skölja av. Inte nog med det eftersom det är 0 gradigt ute så måste hon in och då får man blåsa henne torrt annars tar det hele dagen för henne att bli torr med den pälsen, det tyckte hon inte heller var roligt så idag var jag nog ingen populär matte. Mutade henne lite med en korv så det gick fort över.

Igår kväll gjorde jag ett kort för första gången efter en skiss ( en skiss som finns på Mariante,s blogg). Skissen var till att göra en LO så det blev lite svårt tyckte jag att få ihop det på ett kort.
Så här ser skissen ut:

så här blev kortet:

Papperet är från Bittersweet (Basic Grey) , Love skylten är grungeboard som är embossad med vintage och bokstäverna är från MM alphabet charms och det är även bältespännet. Stämplarna är från Stämpelboden.

2 st Alla Hjärtans dag kort (Happy Valentine,s cards) blev det också.Även här papper från Basic Grey Bittersweet, stämplar från Stämpelboden, metall charms och band är nyheter hos Stämpelboden.

Det var allt för idag, i veckan som kommer blir det mycket på jobbet så vet inte när jag orka blogga nästa gång.

Men jag kollar gärna om ni har skrivit något. Ha en bra vecka.6 kommentarer:

Maria sa...

Jag tycker att du lyckats fantastiskt bra med skisskortet. Hjärtakortet är också jättefint. Jag har ingen inspiration sedan stressen med julkorten. Jag ska ju vara med på maran så jag hoppas jag är igång innan dess.
Kramaria!

Yvonne sa...

Oj vad fina grejer du gör!
Klart du får lifta mitt ängerkort =)) Kul att du tyckte om det.
Ha en bra söndagkväll och sen en bra vecka
Kramar//Yvonne

sandra sa...

Oj så mycket fint det fanns här:-)
Du har minsan vari riktigt flitig ett tag.

Chruss sa...

Åh, vad du har varit flitig!!!
Asken var ju helt underbar liksom korten!
Kram
Chruss

Maria sa...

Hoppas att det gick bra i torsdags!

Kika gärna in till mig, jag har en minimini-postorderförsäljning.
Kramaria!

Anne's Cards sa...

Mooie blog met leuke kaartjes,knap werk!