söndag 20 juli 2008

Nyheter från Stämpelboden i ALingsås

Hej på er alla mitt i semestertider! Här kommer lite information från oss på Stämpelboden……. Först o främst vill vi tala om att vi har öppet som vanligt hela sommaren…..så besök oss gärna. Och du…..boka redan nu lördagen den 1 nov, då kör vi nästa mara. Mer info om denna kommer senare,
Jag (Annika) har börjat ÄLSKA att färglägga med ProMarker, så nu har vi tagit in flera färger av denna härliga pennan till affären, och endast 29 kr st kostar de.
Missa inte att beställa vårt hemliga” stämpelpaket ”Packat o Klart”.I detta paket ingår det 11 st läckra stämplar under detta tema. Arket är i storlek som ett A5 och kostar endast 250 kr, OBS! PREMIÄRPRIS. Portokostnad på 11 kr tillkommer. En liten smygtitt på tre av stämplarna på arket ser du i e-butiken För att ta del av detta spännande pangerbjudande behöver du bara beställa och betala det innan den 8 augusti. Alla som betalat in senast detta datum är garanterade att få arket. Leverans av arket sker senast den 28/8-08 Beställer gör du enklast i vår nätbutik, http://www.stampelboden.e-butiken.se/ . I produktmenyn på vänster sida står det ”hemligt-Packat o klart”, klicka o beställ och följ sedan anvisnigen. Vänta sedan på en personlig bekräftelse.
Nu har vi fått in den nya AMM handväskan (den med plats för 3 foton), och en matchande plånbok med gott om plats. ……….vi har även fått in de nya Tote-ALLY-väskorna i 2 läckra färger.
Vi slår på stort och har sommarrea fram till 8/8-08 på följande artiklar: Då erbjuder vi Dig 25% rabatt på våra egna omonterade stämplar. (Gäller dock ej det hemliga paketet ”Packat o Klart”) Och för att göra plats för höstens nya papper säljer vi ut en stor del av våra mönstrade och enfärgade papper med 20% rabatt.

Ha en fortsatt skön sommar önskar Puck o Annika

Detta inlägg är hämtat från Stämpelsnack.se

Inga kommentarer: