lördag 5 juli 2008

Äntligen semester och tid till trädgård, hundar och scrapbooking.

Då var det äntligen semester, det blir ingen husvagnssemester eftersom vi inte har någon bil att dra med och den bilen vi har får inte hundarna plats i, så vi får se vad det blir utav.

Semester kan också vara: läsa en bra bok, långa promenader (om det inte ösregnar) dagsutflykter med motorcykeln om barnen vill passa hundarna och så självklart kan man sitta vid pysselbordet och göra en massa roliga saker. Har köpt mig en BIA så det ska bli kul att göra små böcker eller nåt annat roligt.

Snacka om att göra nåt roligt så hade Stämpelbodens Puck sin 50 åriga födelsedag den 30 juni och jag frågade vad hon önskade sig. Husvagn? fick jag till svar och då fick hon det.

Hittade en fågelholk i form av en husvagn som jag sedan scrappade , fyllde den med god choklad och choklad/chili the och en middagsinbjudan på en Italiensk restaurang.

Så här ser husvagnen ut.


11 kommentarer:

Maria sa...

Superfin husvagn. Vilken rolig idé.
Jag längtar fortfarande efter att få göra kort och scrappa alldeles i min egen takt. Jag har fortfarande några kortbeställningar att göra - jag har skyllt på idétorka nu ett par veckor så jag måste nog snart göra dom:) Jag jobbar en vecka till, på FSO men sedan är jag också ledig.
Ha en riktigt skön och njutningsfull semester.
Kram!

krumeluran sa...

guuud så häftig, hopas mottagaren uppskattade den, supertuff :)


KAtarina

Anonym sa...

viken härlig husvagn ,, :)

ANNAANNA sa...

Haha vilken kul grej.

Cath. sa...

Underbar husvagn!!! Och den här nedanför är inte så tokig heller... om jag bara hade tillräckligt med pengar och en inte så motsträvig man skulle jag slå till direkt ;D.

Katrin sa...

Husvagnen var supersnygg!

Mottagaren måste bli glad=)

Ha det gott!

Sara - SaGam sa...

men kanon- vad bra du e! vilken vagn!

mia.t sa...

Vilken superläcker husvagn!!

Marie/bat3 sa...

Vilken häftig present! Två presenter i en och samma. Först den fina husvagnen och sedan innehållet... chili choklad som är så GOTT! Restaurang besök är aldrig fel!

Jeanette sa...

Kanonfin husvagn. Vilken idé!!! Vilken härlig present.

sandra sa...

Wow vilken rolig idé.
Jättehäftigt!!

Kram Sandra