söndag 13 september 2009

Stämpelbodens nya blogg och foto på lägenheten.

Om ni klickar på Stämpelbodens logga kommer ni direkt till deras nya blogg. Den är verkligen snygg. Så välkommen in.

Själv har jag fått packat upp några av mina scrapsaker men har ännu ingen plats att ha de framme. Men har ett bord i vardagsrummet där jag kan sätta mig och komma igång.
Trivs verkligen i min nya lägenhet och hoppas snart komma igång med att måla och tapetsera och hänga upp gardiner. Lägger ut några bilder så ni kan se hur jag har det idag.


Framsidan


Framsidan



Baksidan


Emmie kollar in grannens kanin.
baksidan tagen från altan.


Vardagsrummet

Köket

Köket tagen från balkongen.
Hoppas jag får bjuda mina vänner på härliga pysselstunder hemma hos mig.
Välkomna!!


lördag 5 september 2009

En härlig lördag.

Nu känns det som om livet börjar komma tillbaka.
Har flyttat in i min nya bostadsrätts lägenhet på 102 kvm. En balkon med morgonsol från köket. På baksidan en härlig altan med tak o infravärme och lite skog som sällskap, ingen insyn alltså.
Inga tåg, bilar och mopeder som stör friden, har i och för sig motorcrossbana några meter härifrån men har ännu inte hört någonting och idag är det tävling där o det hörs inget.
Har en kanin i grannträdgården så hunden är väldig nyfiken men har skaffat en långlina så hon når inte ända dit. Vet inte vad hon skulle göra med kaninen. Sen finns det gott om katter här så det är en utmaning med en hund som älskar att jaga katt. Hon är orolig och förstår inte att hon ska bo här men idag får hon åka till husse och vara där tills imorgonkväll.
Har lite grejer kvar att hämta hit med fr.o.m. imorgon är det klart. Behöver åka en sväng till Ikea och införskaffa lite lampor, badrumsgrejer mattor och sånt, kul kul kul.

Har tagit några foto o lägger ut så snart jag hinner.

Kram på er och ha en härlig helg. Passa på att vara ute mellan regnskurarna.