lördag 5 september 2009

En härlig lördag.

Nu känns det som om livet börjar komma tillbaka.
Har flyttat in i min nya bostadsrätts lägenhet på 102 kvm. En balkon med morgonsol från köket. På baksidan en härlig altan med tak o infravärme och lite skog som sällskap, ingen insyn alltså.
Inga tåg, bilar och mopeder som stör friden, har i och för sig motorcrossbana några meter härifrån men har ännu inte hört någonting och idag är det tävling där o det hörs inget.
Har en kanin i grannträdgården så hunden är väldig nyfiken men har skaffat en långlina så hon når inte ända dit. Vet inte vad hon skulle göra med kaninen. Sen finns det gott om katter här så det är en utmaning med en hund som älskar att jaga katt. Hon är orolig och förstår inte att hon ska bo här men idag får hon åka till husse och vara där tills imorgonkväll.
Har lite grejer kvar att hämta hit med fr.o.m. imorgon är det klart. Behöver åka en sväng till Ikea och införskaffa lite lampor, badrumsgrejer mattor och sånt, kul kul kul.

Har tagit några foto o lägger ut så snart jag hinner.

Kram på er och ha en härlig helg. Passa på att vara ute mellan regnskurarna.

2 kommentarer:

Anita/AniLi sa...

Grattis till ditt nya boende!
Låter ju toppen detta, både balkong och altan.
I dag ska jag gå en promenad med Theo annars ska jag scrappa idag. Har inte gjort det på 2 månader!! Just nu är 1 LO klar och efter en kopp kaffe sätter jag igång igen. Kanske blir det en LO till!!
Kram/Anita

Anonym sa...

Här kan jag skriva under på att det är ett helt UNDERBART radhus som Älgen nu bor i ...läget är bara så skönt och jag vet att vi kommer att tillbringa många härliga scrapkvällar i det rymliga vardagsrummet....eller på den fina altanen eller kanske i det ljusa fina köket eller på balkongen eller....eller..eller....
VI VILL HA EN PYSSELDA-VI VILL HA EN PYSSELDA-VI VILL HA EN PYSELDA

PUCKPYSSELSUGEN