söndag 23 november 2008

Ett gott skratt förlänger livet.

Det tycker jag i alla fall och tillsammans med mina scrapvänner får man sig ett gott skratt då och då och det känns skönt att ha dem. 1000 röda rosor till er.

Som ni har läst så har min man ganska ont i ryggen och ska uppsöka läkare i morgon igen. Får se vad de kommer fram till.
Utöver allt annat som man ska göra har jag hunnit pyssla lite alla fall.
Ett dopkort som jag fick beställning på och några julkort har det hunnit bli.

På julkorten är det stämplar från Stämpelboden, glöm inte att besöka Stämpelbodens blogg för där händer det en hel del, bloggjakt och jultävling och massa inspiration.

Välkommen in
5 kommentarer:

Maria sa...

Härliga kort. Alltid roligt att få inspiration från alla duktiga kortmakare.
Hoppas att din man blir bra snart.
Vi ses på tisdag!

Ulrica sa...

Hej Christine,
tack för meddelandet i min blogg. Jo min nacke är väl till och från ganska OK och ryggen känner jag bara av ibland nu så allt är väl på väg att bli bättre sakta men säkert. Går till min fysioterapeut Caroline lite oftare nu bara så hon får släppa på alla spänningar i nacke och rygg som jag bygger upp under veckornas körningar fram och tillbaka från jobbet. Jättefina kort du gjort, ser fram emot när vi träffas nästa gång.

Kram Ulle

Maria sa...

Det blev ju lite kaotiskt där på förmiddan och jag slutar ju när ni går och äter. Ha en trevlig helg själv och i min helgplanering finns Stämpelboden med om inget oförutsett inträffar.

Sara - SaGam sa...

skickar en liten hälsning i adventstid!

Ying Pang, sa...

thank you for your comments on my blog and introduced me to your Dt blog, the stamps/creations are beautiful and hope that I have chance to use them too:=))