söndag 27 april 2008

En härlig lördag hos Anita och LO om mig själv

I lördags var vi några stycken hembjudna till Anita för att scrappa, pyssla, fika, äta och tjõta och det var ett härligt gäng som träffades, vi hade verkligen en jätte trevlig dag tillsammans. Tack så mycket Anita för att vi fick komma hem till dig och tack till alla ni som var där, det gör jag gärna igen.

Jag hade den stora äran att få sitta bredvid Stämpelbodens ny DT Mariante som är en otrolig duktig scrappare och hon lärde mig och de andra nya tekniker/tips vad man kan göra för att få till en bra LO. Jag gjorde en LO om mig själv och blev jätte nöjd med den. Tror att jag börjar förstå så nu blir det fler LO,s . Ska gör album till mina barn och en till familjen. Så nu har man att göra resten av året!!.Papper,blommor,brads,band, grungeboard alfabet, allt är köpt hos Stämpelboden i Alingsås.

6 kommentarer:

mia.t sa...

Jättefin LO med många snygga detaljer!!

Anonym sa...

wow wow wow vilken helt fantastisk LO du gjort... Älskar hela upplägget, färgerna, detaljerna och givetvis fotot på dig.

kramar å pössar Jorie

tjingeling....

Anonym sa...

Det blev en fantastiskt fin LO
Men var i hela friden sitter texten C-hristine någonstans ???har jag fel på ögonen eller?
Det är väl kul när man känner att det blir rätt.
Puck

Anita/AniLi sa...

Tack själv !
Din LO blev fantastiskt läcker tycker jag.
Nu ser vi fram emot scrapmaran eller hur?!
Kraaam
Anita

Rebecca sa...

Hejsan!
Besök gärna min blogg där jag just nu håller två tävlingar. Den ena är scrap relaterad och den andra mode relaterad.
Var med och tävla du med. Lycka till!

Lisbet sa...

Känner mig lite som en skurk för jag har tagit mig lite tid för en bloggrunda. Känner att jag behöver få lite mer input från andra, hur just du har fått ihop dina alster med färger och form. Det är bara så underbart att få tillfälle att insupa och låta sig inspireras. Jag gillar spets....härlig LO.

Ha en skön torsdag.