onsdag 3 mars 2010

Scrapkryssningen Göteborg-Kiel

Scrappkryssningen var en upplevelse i sig. 100 scrappglada damer med packning och glatt humör invaderade färjan till Kiel. Där fick vi en god räksmörgås.Därefter hade vi tid på oss att scrappa fram till 2300. Inte mycket plats till våra scrapgrejer. Det är svårt att begränsa sig så man tar med sig det man tror sig behöva:)).

Efter det här behöver man nåt gott i sig så då besökte vi "nattklubben" och pga av kanske OS var det inte mycket folk där precis men några "glada" personer hittade man.

På lördagmorgon var vi några som tog bussen till Kiel,s stora shoppingcentrum, dar vi bland annat hittade världens godaste glass. Har foto på det i mobilen men inte laddat ner den ännu så håll till godo.

När vi kom tillbaka hade vi en kurs i Vintage LO(Layout), man skrynkla och färgar in pappret, river kanter osv, det ska alltså se gammalt ut, och min såg ut så här:
Sagovinter 2010

Sedan blev det en Tim Holz kurs o det var jätte kul, så här blev den:

Vi skojade till det när de tog kort på oss, så därför ser vi ut som vi gör på fotot:)).

Man fick också anmäla sig till en "Make and Take" där man fick allt material till det man skulle göra. Arkivet hade en och Kortmakaren hade en. Hos Kortmakaren fick vi en överraskning när Make and Take var slut och det var deras senaste stämpelkit med olika frukter, falukorv, paj och tekst.


Lördagkväll blev det middag i form av buffé, mycket god mat, låter foton tala för sig själva:


Söndagmorgon fick vi en godfrukost och efter det var det dags för sista kursen och det var att pryda en korg med blommor, band och andra dekorationer och att göra ett enkelt påskkort.
Lägger ut bild när de är färdiga för man hann inte allt under den tiden man hade.

Klockan 12.15 fick vi kaffe och smörgås och de lottade ut fina priser. Efter det var det dags att säga hejdå till alla och åka hem. Eftersom man hade handlat "lite" i Kiel blev det mer packning hem än man hade med sig. Trött men lycklig och förhoppningsvis en ny kryssning nästa år.

Vill ni se fler bilder från kryssningen hittar ni de på Facebook. Är vi inte vänner får ni gärna bli det. Välkomna.

3 kommentarer:

Maria sa...

Ni verkade ha haft väldigt trevligt på resan hörde jag (Kortmakaren).
Jag kommer inte till maran den här gången heller. Kika in i min blogg:)

KraM

Mich sa...

Dat zag er een superleuke trip uit !! Ik kan me voorstellen dat je je goed geamuseerd hebt !!!

Maria sa...

Jag trodde jag varit här och kommenterat kryssningen men det ser inte ut så. Roligt verkade ni ha haft i alla fall trots att det fanns mest tjejer ombord;)
Klart du ska komma till mässan men förstår om du tycker en heldag med mara räcker för en helg.

KraM