torsdag 22 oktober 2009

16 dagar sedan jag bloggade och semlor.

Inte för att jag vet varför men bloggandet har inte varit nummer ett på listan iaf.
Antingen har jag jobbat eller varit iväg på annat eller hjälpt min mamma som inte alltid klarar allting som hon vill klara själv och tid tar det. Men man blir gammal själv nån gång o då uppskattar man säkert den hjälpen man får då.

Scrappandet har också kommit igång lite igen.
Har fått köpt mig en bokhylla som är perfekt till alla mina saker. Hittade den på blocket. Så här ser den ut.En riktig arbetsplats har jag inte men matbordet i vardagsrummet fungerar mycket bra som det. Just nu jobbar jag på ett namnalbum till min syster som har fyllt 30.
För ett tag sedan fick jag förmånen att få följa med på en inspirationsdag och där fick vi några småkurser i bland annat hur man kan göra en flaskhållare . Den gjordes i enfärgad carsstock och övriga i julpapper. Julgranen är en stämpel som stämplades på 2 olika papper för att sedan klippas i delar och lägga om vartannat.Vi fick även pröva på att göra en ask med en väska i på Top Score Multiboarden. Och det är inte lätt att jobba samtidigt som en annan visar, den är inte färdig ännu men så här ser den ut just nu. Detta är asken som är klädd med overheadplast och nedan är själva väskan. Ska visa mer när den är klar.

Håller på med inredningen i köket. Den ska gå i svart och vitt och plommon. Dessa små svarta och vita ljuslyktor prydar köksfläkten.Fick även en härlig köksklocka i present.Har hittat en härlig tapet med stora blommor o blad i svart, grå och plommonfärg. Den ska upp på ena köksväggen.

Men nu ska vi pröva 4 olika semlor. De har en tävling på Ica. Man lämnar in vilken man tycker smakar bäst och kan då vinna ett presentkort på 500 kronor. Inte för att jag tror jag vinner men det kan vara kul att smaka olika sorter. Men den klassiska semlan är ändå bäst. Eller vad tycker ni? Återkömmer med resultatet om vilken som var godast av dessa 4. Nu ska jag ropa på barnen som spelar tv spel med sina kompisar. Får vi se om de vill vara med o smaka.


Detta är de 4 smaker: Äppel/Kanel - Kokos/Ananas - Citron/Hallon - Apelsin/Stratiatella.
Nu kan jag berätta att Citron/Hallon var bäst in test. De andra var äckliga.

Ha det bra där ute i höstmörkret.Glöm inte att ställa om klockan nu i helgen.2 kommentarer:

Maria sa...

Vilket låååååångt inlägg:) Vilken bra bokhylla du fått tag i och klockan är så fin. Semlorna verkar lite fööör tidigt men det är klart det är gott. Det ska bli intressant att se väskan färdig.
Vi måste ses någon dag. Nu ska jag jobba nästa vecka men sedan??
Ha det gott!

KraM

Maria sa...

Tack Christine! Idag blir det inne och pysslaväder eller hur?

KraM