lördag 21 juni 2008

Student, skolavslutning, mara och pysseldag.

Det var ett tag sedan jag hade tid att blogga men nu när det mesta är gjort såsom studenten för sonen och skolavslutning för den andra sonen och skolavslutning på jobbet och mara i Alingsås och senast idag då jag fick en härlig pysseldag med Puck hemma hos mig så nu är jag laddat igen.
Här kommer några alster jag har hunnit med och den LO jag fick gjort idag är jag SÅ nöjd med, vad tycker ni?

Hittade små foto på min pappa när han gjorde lumpen år 1944 och ett på min farfar och nu har de hamnat på min LO.


Ramen runt foto,n har jag målat med Distress crackle paint , vintage photo. Guld tråd runt och vellum papper bakom. Bokstäverna är Grungeboard Harlequin Tim Holz. Även swirlen i hörnet är grungeboard. Blommorna är från Reprint. Bakom fotot på farfar sitter en tag man kan dra fram och på den ska det stå Vad de heter o när de är födda. Måsta ta reda på farfars uppgifter för de kan jag inte.

På Stämpelbodens potatisfestivalsmaran blev det en LO efter skiss från Mariante med foto från besök i High Chaparall.


Även ett bröllopskort fick jag gjort som var en beställning och som skulle vara av ett lite större och annorlunda format och då blev det den här:

Och några "vanliga " kort blev det också.

Det kommer mera en annan dag så välkommen tillbaka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte härliga kort o LO,s.
Det blev väldigt snyggt med hÄnglaflickan du höll på att färglägga när jag åkte hem,tack för senast ,idag fick jag göra min frukost själv :-(
Kramar Puck

sussilull sa...

Oj oj oj vad mycket fina kort du gjort! Hjärtkortet var ju jättefiffigt. Det är stark liftvarning på det nu när det är så mycket bröllop i antågande.
:-)

Lisbet sa...

Har kollat runt en stund på din sida. Det är så kul att se vad andra pysslar med. Good work.